Vacature: VvE Accountmanager

Bedrijfsprofiel

Boulevard Beheer BV is een kleinschalige VvE en vastgoedbeheerder, werkzaam in o.a. de regio Utrecht. Persoonlijke benadering, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Wij zijn gevestigd in een monumentaal kantoorpand te Zeist in een inspirerende werkomgeving. Ons kantoor is een jonge en gedreven organisatie welke de laatste jaren een explosieve groei doormaakt. Om deze reden zijn wij op zoek naar ervaren VvE manager die ons team kan komen versterken.

Aandacht voor onze relaties staat centraal en kwaliteit van werken hoog in ons vaandel. Wij werken met een groep van 10 collega’s in een vrij platte organisatie en vinden een informele werksfeer, waaronder de tijd om gezamenlijk te lunchen, erg belangrijk. Meedenken op een stuk beleid en planning wordt op prijs gesteld en aangemoedigd.

Taken en verantwoordelijkheden

Als VvE manager werk je in een enthousiast team samen met de technische ondersteuning en de directie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de besturen en eigenaren van de VvE’s en de collega’s die de dagelijkse administratie voeren. Je stuurt deze collega’s ook deels aan en je hebt de eindverantwoording over je eigen portefeuille. Je bereid, samen met je collega’s, de jaarverslagen en exploitatiebegrotingen voor en je hebt kennis over de toe te passen reglementen en aktes. Je zorgt voor een goede planning en voorbereiding van de ledenvergaderingen en in een aantal gevallen zit je deze voor. Je zorgt voor vastlegging en opvolging van de genomen besluiten. Je informeert en adviseert (daar waar nodig) de VvE’s gedurende het jaar over de lopende zaken.

Je profiel

Je hebt een HBO werk- en denkniveau in een vastgoedrichting c.q. beheer of een financiële richting. Je hebt bent administratief goed onderlegd, klantgericht, analytisch en bedreven in het volgen van procedures. Je bent een teamplayer met een hands on mentaliteit en je hebt relevante werkervaring in deze functie of je bent bereid te investeren om je deze functie eigen te maken. Kennis en ervaring van het softwaresysteem Twinq en excel is een pré. Je hebt er geen problemen mee om in de avonduren te werken, aangezien er ook ledenvergaderingen in de avond zullen plaatsvinden.

Wij bieden

Prima arbeids- en secundaire voorwaarden afhankelijk van de geboden ervaring. Een werkweek van minimaal 32 tot 40 uur waarbij een flexibele invulling bespreekbaar is en een prettige informele werksfeer. Fulltime salaris bedraagt tussen de € 3.000 en € 4.000 bruto per maand?

Ben jij de VvE manager welke wij zoeken en wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je motivatie en CV naar Kevin Wallenburg (wallenburg@boulevardbeheer.nl).