Nieuws

Mrs. Richard P.M. de Laat en Dennis N. Reynders, verbonden aan de sectie Vastgoed van de Advocaten van Van Riet, zijn onlangs gestart met VVERecht.nl, de online juridische databank voor VvE-professionals. De site is voor iedereen toegankelijk, maar is met name gericht op VvE professionals zoals vastgoedbeheerders, juristen bij projectontwikkelaars, advocaten, notarissen, rechters en juridisch adviseurs.

Het ‘VvE-recht’ omvat meer dan het appartementsrecht uit boek 5 titel 9 BW. Ook aanverwante rechtsgebieden, zoals ruimtelijk bestuursrecht, bouwrecht, zakenrecht, burgerlijk procesrecht en rechtspersonenrecht, zijn van belang voor de VvE. Op VvERecht.nl wordt alle specialistische informatie daarover op een eenvoudig te benaderen wijze gepresenteerd. Naast juridische informatie bevat VvERecht.nl analyses en opiniërende bijdragen.

VvERecht.nl wordt gevuld door een redactie bestaande uit ervaren VvE juristen uit onder meer notariaat, wetenschap en advocatuur, is onafhankelijk, kosteloos en heeft geen commercieel doel. Op VvERecht.nl zijn naast publicaties tevens modellen te downloaden en reglementen in te zien. De website voorziet duidelijk in een behoefte: in de eerste maanden trok de site al enkele duizenden bezoekers.

Bron: vanvanriet.nl